Website sponsoren

Sponsoren en adverteerders zijn belangrijk voor elke vereniging, net als de leden van de vereniging en de bezoekers van de verenigingswebsite weer belangrijk zijn voor deze sponsoren en adverteerders.

De financiële ondersteuning van sponsoren draagt bij aan verfraaiing in de baan en rondom het clubgebouw, zoals banken en ballenwassers in de baan, meubilair op het terras.

Op dit moment adverteren de volgende bedrijven op onze website:

Juwelier Wissink

Juwelier Wissink aan De Heurne 65-67 te Enschede is een gezellig familiebedrijf waarbij klantvriendelijkheid en uitstekende service hoog in het vaandel staat. Bent u op zoek naar een bijzonder sieraad of een casual horloge? Bij Juwelier Wissink vindt u wat u zoekt. Zij vinden het belangrijk dat u tevreden de winkel verlaat en zullen er dan ook alles aan doen om u zo goed mogelijk te adviseren bij uw aankoop. Ga naar www.juwelierwissink.nl  

van der Linden Caravans en Campers

In- en verkoop van tweedehands campers; Comfortabel en veilig op reis; meer dan 25 jaar ervaring; Vakbekwaam en Servicegericht; Alles onder één (1) dak. Ga naar www.caravanencamperonderhoud.nl

Gerridzen Bouwmaterialen

Gerridzen Bouwmaterialen is ontstaan in de jaren 20 en sindsdien een begrip in onze regio. Met 3 vrachtwagens hebben wij het vervoer voor een groot deel in eigen hand, en kunnen zo onze afspraken goed nakomen. Door onze grote voorraad aan bouwmaterialen kunnen wij snel en tegen concurrerende prijzen leveren. Goede contacten met onze leveranciers zorgen voor een optimale samenwerking met onze afnemers.
 www.gerridzen.nl

Becker & Co.

Becker & Co. voor glas, verf en behang! 
Ruit kapot, Becker helpt vlot.
 www.beckerglas.nl

Cosmic Repair

Cosmic Repair voor Auto, Caravan Reparatie tegen een betaalbare prijs!
www.cosmicrepair.nl

Almexx B.V.

Online Conceptontwikkeling.
www.almexx.nl

VV Auto Company

VV Auto Company in Enschede staat voor kwaliteitsoccasions waar u zo de weg mee op kunt, tegen betaalbare prijzen. In ons assortiment gebruikte auto’s vindt u een groot aanbod aan occasions in alle prijsklassen. Door ons gevarieerde aanbod hebben wij voor ieder wat wils, welk type auto u ook zoekt en wat uw budget ook is. VV Auto Company voor Occasions en Car cleaning!
www.vvautocompany.nl

Voshaar Schuttingen

voor schuttingen, bergingen, overkappingen, poorten en blokhutten. Voshaar Schuttingen staat voor een hoge kwaliteit, een lange levensduur en mooie stijlvolle uitstraling.
www.voshaar-schuttingen.nl

Chinees Restaurant INTERNATIONAL

voor sfeervol dineren, afhaalgerechten, catering op locatie. Gratis parkeren aan de achterzijde.
www.chineesrestaurantenschede.nl